15. Portfólió növelés tőzsdék nélkül – Masternode

5 comments

 1. szabolcs - Válasz

  Szia Péter,

  érdeklődnék, hogy te melyik coin-t választottad? Illetve hogy ha jól értem a fenti videóban lévő masternode.pro site-on lévő táblázatot, akkor pl. az Innova coin esetében, 1000 Innovat kell vásárolni, és egy walletban tartani, amit jelen esetben 2.16 usd-ért tudok megvásárolni, és ez a mennyiség hozna nekem jelen mutató szerint, 1048 usd-t havonta?

  Köszönöm a válaszodat,
  üdv
  szabolcs

 2. CryptoP - Válasz

  Szia Szabolcs!

  Jelenleg több coinnal is futtatok masternodeokat. Szívesen segítenék a döntésben, de mivel ez már elég komoly tőzsdei tanácsadásnak minősülne, ezért nem írnék konkrétumot. Javaslatot tennék azért, hátha könnyebben rávezetlek a helyes döntésre. A masternodeok fizetési rendszere a következő: a kibocsájtott coin teljes mennyiségből stakingre (masternodera) szánt coinmennyiséghez példának okáért 5 millió kibocsájtott darabból 2 milliót szántak erre a rendszerre. A 2 milliós mennyiséghez hozzácsatoltak egy 24 óránként kifizethető összes coinmennyiséget (kamat, vagy profit). Ha ebből a bizonyos mennyiségből kevés a lefoglalt mennyiség (már futó masternodeo), akkor a profit, mivel kevesebb szerver között oszlik el, nagy lesz – többször fizet, de a coinok mennyisége mindig ugyanannyi -. Az Innova esetében, ami egy egyébként is új coin, ez még nem állt a helyére. Most indult, ki-be szállnak a masternodeba, hosszabb távon, legyen az csak 3 hónap, nem mondhatunk biztosan fix profitot, ezért érdemes egy már régebb óta működő coinnal foglalkozni, aminek van 24 órás forgalma, illetve viszonylag nagy a lefoglalt coinok mennyisége is. Én Vivo, BTDX és NTRN masternodeokat futtatok.

  Üdv,

  Peti

 3. Ladislav Barna - Válasz

  Hello én is gondolom hogy beszalok, lesz még hasonló típusú videó pontosan hogy hogyan állítod be a VPN meg kojt érdemes mi szerint és hasonlók… Köszi szépen előre is

  • CryptoP - Válasz

   Szia!

   Természetesen lesz, bár most az ünnepek, egyéb munkák és az év vége miatt késik, de mindenképpen szeretnék erről bővebben is beszélni, úgy látom, hogy óriási az érdeklődés.

   Peti

 4. MrSCRAB - Válasz

  Szia.
  Érdeklődni szeretnék, hogy mikor készül el a tutorial beállításokkal stb.
  Nagyon jó a csatornád és a weboldal, rendesen a példaképem lettél 😉
  Válaszodat előre is köszönöm.

Leave Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.